13.2.15

Oyuncular Fahriye Evcen ve Burak


Fahriye Evcen; Burak Özçivit, Karşısında 
Oynayan Oyuncuyu Rahatlatıyor

Kısa süre önce vizyona giren 'Aşk Sana Benzer' filminin başrolünde oyuncularından Fahriye Evcen, rol arkadaşı Buraz Özçivit’i müthiş bir oyuncu olarak nitelendirirken, çekimler sırasında kendisini rahatlattığını söyledi. Özçvit de güzel bir uyum yakaladıklarını anlattı.


"ŞARKI SÖYLEMEK UFAK GÜZELLİK"

Zeynep Özek’in hazırladığı BAE'den yayın yapan MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında 23 Ocak’ta vizyona giren ve ilk haftada 629 bin kişinin izlediği açıklanan ‘Aşk Sana Benzer’ filminin başrolündeki Fahriye Evcen ile Burak Özçivit ile yapılan röportaj ekrana getirildi. Daha önce ‘Çalıkuşu’ filminde Özçivit ile birlikte oynayan Evcen, bu yapımda da şarkı söylediği hatırlatılınca bu aşamada tümüyle oyunculuğa konsantre olarak çalıştığını söyledi. Fahriye Evcen, "Onlar ufak güzellikler. Proje anlamında olabiliyor. İşimi gerçekten çok severek; arkasında durarak sadece onayladığım, içime sinen, işleri sevgiyle yapıyorum” dedi.


HERKES AŞKI ARAR"

Burak Özçivit, ‘Aşk Sana Benzer’deki Ege’de dondurmacı bir kız ile balıkçı genç arasındaki aşkı konu alan senaryonun kendisine ait olduğunu ‘Çalıkuşu’nda oynarken Fahriye Evcen’e bundan söz ettiğini anlattı. Özçivit, "Fahriye'nin de çok hoşuna gitti. 'Film için şarkı söyler misin?’ dedim, söyledi. O da çok güzel oldu. Gerçekten çok samimi, sıcak bir aşk hikayesi yapmaya çalıştık. İki kişinin hikayesi kendilerine göre yaşadıkları zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken aşkı buluyorlar. İzleyenler çok sevecekler” diye konuştu. Özçivit, şöyle devam etti:



"Herkes aşkı arar. Aşkı bulduğunuzda neyle uğraşıyorsanız uğraşın onları bırakır sizi başka bir yere götürür. Ayaklarımızı yerden keser. Biz filmde de onu yaşatmaya çalıştık. Fazlasıyla var. Bize ilham veren şey bana hikayeyi yazdırdı, Fahriye’yi oynatan şey olduğu için filmde onu işledik. Filme gelen, hikayeyi izleyen insanlar fazlasıyla aşka doyacaklar ve onlara da ilham vereceğine inanıyorum."




Burak Özçivit, Fahriye Evcen’in uyumunu bildiğini ve ne yapacağını bildiğini anlatırken, "Hikayeyi de rolü de ona göre yazdık. Oyunculuğunu da konuşmaya gerek yok. Güzel bir ikili olduk. Güzel bir uyum yakaladık diye düşünüyorum” diye devam etti.



"MÜTHİŞ"

Fahriye Evcen de, duygu iniş-çıkışları olan bir filmde oynadıklarını, izleyicilerin güleceği, hüzünlenecekleri, duygusal ve aksiyon içeren sahneler izleyeceklerini anlatırken, "Burak’ın oyunculuğuna söyleyebileceğim bir şey yok; Müthiş. Karşısında oynayan oyuncu için de güzel çünkü rahatlatıyor. O bakımdan beni inanılmaz rahatlatıyor" dedi.

Kaynak
www.toplumsalses.com/




Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER - 1

KATEGORİLER - 2