21.10.14

Ünlü Türk Modacılar-2


Ünlü Türk Modacıları DEVAMI.

Hüseyin Çağlayan: Central St. Martins College of Art and Design’dan mezun olan ve 17 Haziran 2006’da bulunuyor. İngiliz Şövalyelik Nişanı alan  Çağlayan’ın müşterileri arasında Michelle Obama ve Lady Gaga gibi isimler.



Barbaros Şansal: Yıldırım Mayruk’la çalışan ve kendisine modacı yerine ‘terzi yamağı’ diyen Barbaros Şansal, Londra’da ve İsviçre’de moda eğitimi aldı. Türkiye’nin bilinen modacılarından olan Barbaros Şansal, Show Tv ekranlarında yayınlanan ‘Bugün Ne Giysem’ adlı programda da yer almaktadır.


Özgür Masur: Türkiye’nin yıldızı parlayan modacıları arasında yer alan Özgür Masur, parkinson hastalığından etkilenerek oluşturduğu ilk koleksiyonu olan ‘Den Den Hayatlar’ ile dikkati çekti. Ardından birçok başarılı işe imza atan Özgür Masur, ünlü isimlerin de stilistliğini üstlendi.



Arzu Kaprol: Mimar Sinan Üniversitesi Moda Konfeksiyon ve Paris American Academy’de moda eğitimi alan Kaprol, modern stilin yaratıcı isimlerinden biri. Beymen Academia ödülüne sahip modacının müşterileri arasında birçok ünlü isim yer alıyor.



Bahar Korçan : Moda Bahar Korçan Tasarımcıları Derneği Başkanı Bahar Korçan, Türkiye’de birçok ünlü isme kıyafet tasarımı yapan bir modacı. Ufak yaşlarda modaya olan ilgisi sayesinde Paris’e giden, ardından Vitali Hakko’nun dikkatini çekerek moda üzerine çalışmalar yapan Korçan’ın aynı zamanda tasarımlarına yer verdiği bir kitabı var.


Özlem Süer: Sanata ve modaya olan sevdasıyla yaptığı her işe duygusunu ve bilgisini katan Özlem Süer, küçük bir atölyede başladığı moda hayatına ‘Özlem Süer House Deluxe’ ile devam ediyor. Dünyanın birçok ülkesinde, 60 butikte satılan tasarımları ile yurtiçi ve yurtdışında başarılara imza atıyor.


Cengiz Abazoğlu: Modaya olan tutkusuyla birçok başarılı işe imza atan Abazoğlu, önce yardımcı stilistlik yaptı, ardından da haute couture atölyesi açarak işine devam etti. Türiye’de birçok ünlü ismi giydiren Abazoğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Bana Her Şey Yakışır’ isimli televizyon programında yer almakta.


Tuvana Büyükçınar: 1999 yılında açtığı A46 mağazası ile sektöre adım atan Büyükçınar, 2005 yılında sergilenen ‘Yıldızların Altında’ adlı müzikalin kostümlerini hazırlayarak ‘Afife Jale Tiyatro Ödülleri En İyi Kostüm Tasarımı’ dalında aday oldu. 2005 senesinde kurduğu ‘Tuvanam’ markası ile dünyaya açıldı.

derimarket.net
Türkiyenin ilk ve   deri marketi

ZERRİNCE__




Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KATEGORİLER - 1

KATEGORİLER - 2